Η SOVIMO HELLAS S.A είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη που δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του αυγού. Από το 1997 έως και σήμερα η τεχνογνωσία στο κομμάτι της παραγωγής και οι σχέσεις με τους πελάτες, κάνουν την πορεία της εταιρίας ανοδική.

Από την παραγωγή του αυγού έως την επεξεργασία και τη διανομή του σε παστεριωμένα προϊόντα, η SOVIMO HELLAS S.A έχει θέσει τα υψηλότερα standards για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας, της υγιεινής αλλά και της γεύσης. Από τις εγκαταστάσεις έως τους ειδικούς που φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία των μονάδων η SOVIMO HELLAS S.A μπορεί να εγγυάται για την αρτιότητα του τελικού προϊόντος.

Με την υποστήριξη πάντα της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.E, η SOVIMO HELLAS S.A έχει στη διάθεσή της:

  • Εκκολαπτήρια που τηρούν τις ιδανικές συνθήκες υγιεινής, θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • Δυο υπερσύχρονες ιδιόκτητες πτηνοτροφικές μονάδες στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι.
  • Πτηνοτροφεία που παρέχουν στις κότες επιλεγμένη αγνή φυσική τροφή από ελληνικά δημητριακά απολύτως ελεγμένα, κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρίας ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε.
  • Υπερσύχρονα αυτοματοποιημένα συστήματα για το νερό και την τροφή, με τον αρτιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό
  • Ειδικό ωοσκοπικό κέντρο, που ελέγχει και διασφαλίζει την καταλληλότητα και την φρεσκάδα των αυγών με αυτοματοποιημένα μηχανήματα ακριβείας.
  • 24ωρο κτηνιατρικό έλεγχο σε όλες τις μονάδες.
  • Ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικής επεξεργασίας αποβλήτων, που τα μετατρέπει σε ασφαλές οργανικό λίπασμα.

Τα εργαλεία μας :

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μας δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις των ελεγκτικών μηχανισμών τροφίμων και των πελατών μας.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με τη χρήση κορυφαίας τεχνολογίας στο δικό μας πιστοποιημένο εργαστήριο, διασφαλίζουμε την μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας ύστερα από καθημερινούς ελέγχους.

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία μας καλύπτουμε καθημερινά όλο το νομό Αττικής και με αποκλειστικές συνεργασίες ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η έννοια της ομάδας και η αφοσίωση στη δουλειά καθιστούν το εργατικό δυναμικό της εταιρίας αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι απαιτήσεις των πελατών μας και οι ιδιαίτερες ανάγκες τους αποτελούν σημαντικό κομμάτι και στήριγμα της εταιρίας. Δημιουργώντας μας προκλήσεις και νέες ιδέες, μας κάνουν να αναπτυσσόμαστε συνεχώς με καινοτόμα προϊόντα ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες και προοπτικές βελτίωσης στην επιχείρησή μας.