Από την παραγωγή του αυγού έως την επεξεργασία και διανομή του σε παστεριωμένα προϊόντα αυγού η SOVIMO HELLAS S.A έχει θέσει τα υψηλότερα standards για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας, της υγιεινής και της γεύσης. Από τις εγκαταστάσεις έως τους ειδικούς που φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία των μονάδων παραγωγής αυγών, η SOVIMO HELLAS S.A μπορεί να εγγυάται για την αρτιότητα του τελικού προϊόντος.

Επειδή η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά, η SOVIMO HELLAS S.A εφαρμόζει τη διαδικασία παραγωγής της με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία, ώστε σε όλα τα στάδια να υπάρχει έλεγχος και άριστες συνθήκες υγιεινής.

Κάθε στάδιο είναι μια διαδικασία απαραίτητη, ώστε το τελικό προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές που κάθε επαγγελματίας αναζητά για την ασφαλή αλλά και γευστική παραγωγή των δικών του προϊόντων διατροφής.

Με υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής και ένα τεράστιο εύρος προϊόντων, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με παστεριωμένα προϊόντα αυγού, κατεψυγμένες ομελέτες, έτοιμα βρασμένα αυγά, βαμμένα αυγά και αυγά σε μορφή σκόνης.